Καλάθι

Τρόποι πληρωμής

 1. Μετρητοίς για παραλαβή από το κατάστημα
  Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο τρόπος πληρωμής «Μετρητοίς» τότε θα παραλάβετε από το κατάστημα μας το προϊόν της παραγγελίας σας, χωρίς χρέωση μεταφορικών.
  Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται μετρητοίς με την παραλαβή των προϊόντων το κατάστημα.
  Σε περίπτωση που δεν έχει παραληφθεί η παραγγελία από το κατάστημα σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 2254 110 227 για συνεννόηση ώρας και μέρας παράδοσης.
 2. Με αντικαταβολή
  Εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής γίνεται αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier και παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας στο χώρο σας.
  Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με την παραλαβή των προϊόντων και η χρέωση αυτής της υπηρεσίας είναι 1.00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
 3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  Υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας τότε επιλέξτε ένα από τους διαθέσιμους λογαριασμούς που βρίσκονται παρακάτω. Προσοχή! Η παραγγελίας σας θα επεξεργαστεί και θα αποσταλεί αφού εμφανισθεί η αντίστοιχη κατάθεσή σας στον λογαριασμό που θα επιλέξετε. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να συμπληρώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας ως αιτιολογία. Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται.

…… BANK

IBAN:

Δικαιούχος:

 1. Με Paypal
  Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές εύκολα, γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Paypal. Η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας του Paypal είναι αυτόματη από το σύστημα και επιβαρύνει τον πελάτη. Η χρέωση αυτή διαφέρει και διαμορφώνεται με ποσοστό %, ανάλογα με το συνολικό ποσό της συναλλαγής. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο Paypal τότε μπορείτε να συνδεθείτε και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας.
 2. Με πιστωτική κάρτα
  Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με πιστωτική κάρτα MASTERCARD ή VISA οποιασδήποτε τράπεζας. Η πληρωμή γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης της Alpha Bank. Οι συναλλαγές σας με το e-pixel.gr είναι απόλυτα ασφαλείς. Η μετάδοση των στοιχείων της Πιστωτικής σας Κάρτας γίνεται με κρυπτογράφηση μέσω ασφαλούς σύνδεσης (SSL connection).Η χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (Secure Socket Layers), του πιο προηγμένου πρωτοκόλλου ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στο Internet, είναι η εγγύηση που ζητάτε.

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τις αγορές σας τότε θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της …………… με τη μέθοδο Redirect. Είναι δεκτές όλες οι κάρτες από όλες τις τράπεζες και με όλες τις σημάνσεις: Visa, Visa Electron, Visa Enter, Mastercard, Prepaid, φοιτητικές κτλ.