Καλάθι

Όροι και Προϋποθέσεις

Εισαγωγή
Ο χώρος προώθησης και προσφοράς προϊόντων με όνομα www.e-pixel.gr έχει δημιουργηθεί από τον ……………. με ΑΦΜ …………… και ΔΟΥ ……………………. , που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό ……….., Θεσσαλονίκη με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2254 110 227.

Πνευματικά δικαιώματα
Τα περιεχόμενα του ηλεκτρονικού καταστήματος, η επωνυμία, τα κείμενα, οι εικόνες, οι φωτογραφίες, τα γραφικά, τα σχέδια, οι διακριτικοί τίτλοι, τα σήματα κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η Εταιρία έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται ο οποιοσδήποτε να αντιγράφει, αναπαράγει, επανεκδίδει, διαδίδει, μεταδίδει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιεί τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος σε αντίθεση με τους όρους χρήσης. Επιτρέπεται ύστερα από έγγραφη συναίνεση της ιδιοκτήτριας εταιρίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τρόποι Πληρωμής
Μετρητοίς για παραλαβή από το κατάστημα
Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο τρόπος πληρωμής «Μετρητοίς» τότε θα παραλάβετε από το κατάστημα μας το προϊόν της παραγγελίας σας, χωρίς χρέωση μεταφορικών.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται μετρητοίς με την παραλαβή των προϊόντων το κατάστημα.
Σε περίπτωση που δεν έχει παραληφθεί η παραγγελία από το κατάστημα σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 2254 110 227 για συνεννόηση ώρας και μέρας παράδοσης.

Με αντικαταβολή
Εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής γίνεται αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier και παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας στο χώρο σας.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με την παραλαβή των προϊόντων και η χρέωση αυτής της υπηρεσίας είναι 1.00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας τότε επιλέξτε ένα από τους διαθέσιμους λογαριασμούς που βρίσκονται παρακάτω. Προσοχή! Η παραγγελίας σας θα επεξεργαστεί και θα αποσταλεί αφού εμφανισθεί η αντίστοιχη κατάθεσή σας στον λογαριασμό που θα επιλέξετε. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να συμπληρώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας ως αιτιολογία. Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται.

BANK – IBAN:

Δικαιούχος:

Με Paypal
Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές εύκολα, γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Paypal. Η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας του Paypal είναι αυτόματη από το σύστημα και επιβαρύνει τον πελάτη. Η χρέωση αυτή διαφέρει και διαμορφώνεται με ποσοστό %, ανάλογα με το συνολικό ποσό της συναλλαγής. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο Paypal τότε μπορείτε να συνδεθείτε και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας.

Με πιστωτική κάρτα
Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με πιστωτική κάρτα MASTERCARD ή VISA οποιασδήποτε τράπεζας. Η πληρωμή γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης της Alpha Bank. Οι συναλλαγές σας με το e-pixel.gr είναι απόλυτα ασφαλείς. Η μετάδοση των στοιχείων της Πιστωτικής σας Κάρτας γίνεται με κρυπτογράφηση μέσω ασφαλούς σύνδεσης (SSL connection).Η χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (Secure Socket Layers), του πιο προηγμένου πρωτοκόλλου ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στο Internet, είναι η εγγύηση που ζητάτε.

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τις αγορές σας τότε θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Alpha Bank με τη μέθοδο Redirect. Είναι δεκτές όλες οι κάρτες από όλες τις τράπεζες και με όλες τις σημάνσεις: Visa, Visa Electron, Visa Enter, Mastercard, Prepaid, φοιτητικές κτλ.

Τρόποι και Έξοδα Αποστολής
Οι τρόποι αποστολής προϊόντων που προσφέρουμε αφορούν όλη την Ελλάδα. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, χονδρεμπόρους ή μαγαζιά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καντίνες κτλ.

Το σύστημα χρέωσης μεταφορικών είναι αυτοματοποιημένο με τις ελάχιστες δυνατές χρεώσεις.

Για τις αποστολές εντός Ελλάδας ισχύουν τα εξής:

Εντός Πόλης

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€
μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Προς Δίκτυο

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με
παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€ μέχρι τα 2 κιλά
βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. (Για ορισμένους συνδυασμούς
πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).
Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με
παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.
Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ,
(δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα
7,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

Εντός Ελλάδας, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση
διαμορφώνεται στα 4,20€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το
κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

Προς Κύπρο

Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€. Για αποστολές από Αττική παρέχεται η δυνατότητα για παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέρα.
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς (με παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες).

Αντικαταβολή προς Κύπρο

Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 5,00€. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή. Για αποστολή με αντικαταβολή με επιταγή προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 3,50€.

Επιστροφές από Κύπρο

Οι αποστολές που επιστρέφονται από την Κύπρο λόγω μη παράδοσής τους, επιβαρύνονται μόνο με το αεροπορικό κόστος και όχι με επιπλέον μεταφορικά. Η χρέωση έως τα 2 κιλά ανέρχεται σε 2,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,95€.

Υπαναχώρηση
Ο καταναλωτής διαθέτει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει από την εξ αποστάσεως σύμβαση χωρίς να αναφέρει τους λόγους και χωρίς καμία επιβάρυνση εκτός από το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών. Ο καταναλωτής επιστρέφει τα αγαθά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στον προμηθευτή την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση και στη κατάσταση στην οποία παρέλαβε το προϊόν ή να ακυρώσει το κουπόνι του. Ακολούθως η Εταιρία θα επιστρέψει στον χρήστη/επισκέπτη τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος/κουπονιού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννοήσεως μαζί του, ενώ ο χρήστης/επισκέπτης θα είναι υποχρεωμένος όπως επιστρέψει αντιστοίχως το προϊόν/κουπόνι, το οποίο και θα ακυρώνεται. Εάν ο προμηθευτής δεν έχει παράσχει στον καταναλωτή τις πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης, η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 12 μήνες μετά το τέλος της αρχικής προθεσμίας υπαναχώρησης, ενώ εάν ο προμηθευτής έχει παράσχει στον καταναλωτή τις πληροφορίες που προβλέπονται εντός των 12 αυτών μηνών, τότε η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που ο καταναλωτής λαμβάνει τις εν λόγω πληροφορίες.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ως ανωτέρω, μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην αρχική κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν κακοποιηθεί ή να έχει αλλοιωθεί η συσκευασία τους, συνοδευόμενα με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά, εγγύηση παρέχεται για τα προϊόντα του Χώρου Προσφορών σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στην δήλωση εγγύησης του προμηθευτή που εσωκλείεται σε κάθε συσκευασία προϊόντος. Ο χρόνος των εγγυήσεων δύναται μπορεί να αναθεωρηθεί από τον προμηθευτή, ωστόσο οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή δεν θα επηρεάζει προϊόντα που παραγγέλθηκαν πριν από την ημερομηνία της αλλαγής αυτής.

Προσωπικά δεδομένα
Τυχόν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα επισκεπτών και χρηστών του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου τα οποία έχουν συλλεχθεί, μπορούν να διατηρηθούν σε αρχεία και να επεξεργαστούν στα πλαίσια της ορθής λειτουργίας και βελτίωσης του. Ο επισκέπτης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πολιτική απορρήτου και προσωπικά δεδομένα

Εισαγωγή
Η παρούσα πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική Απορρήτου») αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας www.e-pixel.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα»).

H εταιρεία, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η Ιστοσελίδα είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.
Η παρούσα Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την Ιστοσελίδα, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Πολιτική απορρήτου αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Γενικά
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η ιστοσελίδα έχουν ως σκοπό να μετρήσουν τον αριθμό επισκεψιμότητάς της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Η ιστοσελίδα δε διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δε συνδέεται με αυτή τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Συγκέντρωση πληροφοριών
Το e-pixel.gr σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στην περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή για να ενημερώνονται με προσφορές μας, τα νέα μας, νέα προϊόντα, με email από το e-pixel.gr.

Χρήση των Πληροφοριών
Η ιστοσελίδα συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από την ιστοσελίδα, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατα καιρούς, (4) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές iOS, android, Facebook, Google). Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Το e-pixel.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας ή περαιτέρω επεξεργασία αυτής (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρονται από το e-pixel.gr, (iv) ειδικές προσφορές του e-pixel.gr, (v) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το e-pixel.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-pixel.gr.

Ενημερωτικά δελτία (newsletters), μάρκετινγκ emails και επικοινωνία
Οι χρήστες ενδέχεται να τους ζητηθεί να εγγραφούν στο newsletter μας, παρέχοντας το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορες προσφορές, νέα, άρθρα, βίντεο ή / και e-books. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικών ταχυδρομείων (e-mails) που λαμβάνουμε από τους χρήστες μας κατά την εγγραφή τους, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς της ιστοσελίδας χωρίς να κινδυνεύουν οι χρήστες από spam εκτός της Ιστοσελίδας.Ο συνδρομητής μπορεί να διαγραφεί από το newsletter μας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ενημερώνοντας μας μέσω e-mail ή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «Unsubscribe from this list» κάτω από κάθε newsletter που του αποστέλλουμε.

Ενδέχεται να συνεργαζόμαστε με εταιρείες στατιστικών (web/ mobile app statistics) για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πως η Ιστοσελίδα χρησιμοποιείται και για την καταγραφή στατιστικών όπως η συχνότητα επισκέψεων και η διάρκεια παραμονής στην ιστοσελίδα. Συνεργαζόμαστε με διαφημιστές και διαφημιστικά δίκτυα τρίτων, οι οποίοι πρέπει να γνωρίζουν πως οι χρήστες αλληλοεπιδρούν με την Ιστοσελίδα. Διαφημιστές και διαφημιστικά δίκτυα χρησιμοποιούν ορισμένες από τις πληροφορίες που συλλέγονται από την Ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, το μοναδικό αναγνωριστικό ταυτοποίησης της συσκευής του χρήστη ή/και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου. Οι Συνεργάτες ενδέχεται επίσης να συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με άλλες ιστοσελίδες / εφαρμογές που έχετε χρησιμοποιήσει / κατεβάσει, ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, ακριβείς πληροφορίες για τη θέση σας, άλλα και μη ακριβείς πληροφορίες για τη θέση σας, προκειμένου να προβάλουν στοχευμένες διαφημίσεις εντός της Ιστοσελίδα και αλλού. Κρυπτογραφημένες πληροφορίες που έχετε δώσει ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε εταίρους μας και να συνδυαστούν με άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με εσάς για λόγους στατιστικής ανάλυσης ή διαφήμισης. Οι συνεργάτες μας δεν έχουν ανεξάρτητη χρήση των πληροφοριών που μεταβιβάζουμε σε αυτούς και έχουν συμφωνήσει να τηρούν τους κανόνες που ορίζει η εκάστοτε νομοθεσία. Οι χρήστες που επιθυμούν να εξαιρεθούν θα πρέπει να στείλουν αντίστοιχο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-pixel.gr

Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης
Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδα με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

Πολιτική απορρήτου για τα cookies
Το e-pixel.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη προσωπική σας online εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Το cookie είναι ένα αρχείο κειμένου (text file) το οποίο τοποθετείται στον σκληρό σας δίσκο από έναν διακομιστή και αποθηκεύονται στον περιηγητή (browser) σας. Τα cookies δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση ιών στον υπολογιστή σας και δεν εκτελούν προγράμματα. Τα cookies ανατίθενται αποκλειστικά σε εσάς και μπορούν να διαβαστούν μόνο από τον τομέα web server που εξέδωσε τα cookies σε εσάς.Τα cookies χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της Ιστοσελίδας, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι εν λόγω υπηρεσίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα περιήγησης του (browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε να απαγορεύει τη λήψη όλων των cookies ή να τον ειδοποιεί κατά την αποστολή ενός cookie. Ωστόσο, επισκέπτης / χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας θα πρέπει να γνωρίζει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες της Ιστοσελίδας ενδέχεται να μην λειτουργούν κανονικά χωρίς cookies.

Πώληση / Συγχώνευση / Αλλαγή ελέγχου
Εάν υπάρξει πώληση, συγχώνευση, ενοποίηση, αλλαγή ελέγχου, μεταβίβαση ουσιωδών στοιχείων ενεργητικού, αναδιοργάνωση ή εκκαθάριση της e-pixel τότε, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της, η e-pixel δύναται να μεταβιβάσει, πουλήσει ή εκχωρήσει πληροφορίες που συλλέχθηκαν από την Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, σε ένα ή περισσότερα σχετικά τρίτα μέρη. Στην περίπτωση αυτή, η Ιστοσελίδα θα ενημερώσει όλα τα μέλη που επηρεάζονται πριν τη μεταβίβαση των προσωπικών στοιχείων ή πριν αποτελέσουν αντικείμενο διαφορετικής πολιτικής απορρήτου.

Αίτημα από δικαστικές / αστυνομικές / κυβερνητικές αρχές
Η e-pixel ενδέχεται να παραχωρήσει δεδομένα προς τις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομικού αιτήματός προκειμένου να:

Συμμορφωθεί με εφαρμοστέους νόμους
Ανταποκριθεί σε κυβερνητικές έρευνες (ή έρευνες από νομικές, κυβερνητικές ή ημι-κυβερνητικές ή τοπικές ή Αρχές Προστασίας διαδικτύου οποιουδήποτε είδους)
Συμμορφωθεί με έγκυρη νομική διαδικασία
Προστατεύσει τα δικαιώματα και περιουσία της, την Ιστοσελίδα ή / και άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας
Ο χρήστης / μέλος έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.

Τροποποιήσεις στην παρούσα πολιτική
Η e-pixel διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών / μελών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη / μέλους των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Σύνδεσμοι στο δικτυακό τόπο www.e-pixel.gr

Οι σύνδεσμοι (links) που περιέχονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και μεταφέρουν το χρήστη σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, δεν μπορούν να ελεγχθούν με οποιονδήποτε τρόπο από την ιδιοκτήτρια εταιρία του e-shop. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, την ακρίβεια, τη λειτουργία, τις μεταδόσεις, καθώς και για τυχόν μεταγενέστερες αλλαγές στις ιστοσελίδες αυτές. Δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα προσφορών τρίτων. Το γεγονός ότι αυτοί οι σύνδεσμοι περιέχονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποδηλώνει ότι η εταιρία εγκρίνει ή αποδέχεται το περιεχόμενό τους.

Πολιτική διαχείρισης αιτιάσεων

Η Εταιρία με πρόθεση να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει, ζητά από τους πελάτες της να ενημερώνουν εγγράφως σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε παράπονο, έτσι ώστε να εντοπιστούν εγκαίρως πιθανές αδυναμίες και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά. Είναι υποχρέωση μας και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση, δίκαιη και αμερόληπτη διαχείριση των αιτιάσεων που θα μας αναφέρουν οι πελάτες μας, με σκοπό την διερεύνηση και επίλυση αυτών.

Όροι Χρήστη

Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας συμφωνεί με τους Όρους Χρήσης και υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί οποιοδήποτε στοιχείο, πληροφορία ή άλλο τι εκτίθεται ή πηγάζει ή συνθέτει αυτή, εμπιστευτικού ή μη, κεκρυμμένου ή φανερού χαρακτήρα, με κανένα τρόπο –ενδεικτικά με δημοσίευση, επέμβαση, (ανά)μετάδοση, αντιγραφή, μεταφορά δεδομένων, στοιχείων, μηνυμάτων, ιών, λογισμικού, υλικού, αρχείου κλπ.- για την τέλεση πράξεων, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ή θα προκαλούσαν προσβολή, ζημία ή βλάβη περιουσιακών ή άλλων αγαθών ή δικαιωμάτων της Εταιρείας, ή οποιουδήποτε τρίτου, ή θα αποτελούσαν παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας.

Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Η Εταιρία έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους Όρους Χρήσης και κάθε άλλο κανόνα που διέπει τη χρήση του Χώρου Προσφορών κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Η χρήση του Χώρου Προσφορών υπόκειται στους Όρους Χρήσης που ισχύουν τη στιγμή που γίνεται η χρήση. Ο χρήστης οφείλει περιοδικά να ελέγχει τους Όρους Χρήσης, ώστε να ενημερώνεται για το περιεχόμενό τους.

Εταιρική ευθύνη

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται ως προς την επικαιρότητα, την ορθότητα, την πληρότητα των πληροφοριών που διακινούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αξιώσεις αποζημίωσης λόγω αστικής ευθύνης εναντίον της Εταιρείας, οι οποίες αφορούν σε υλικές ζημίες ή/και βλάβες που έχουν προκληθεί από τη χρήση ή τη μη χρήση των αναφερόμενων πληροφοριών ή/και τη χρήση ανακριβών και ελλιπών πληροφοριών, αποκλείονται γενικά, εφόσον δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία σχετική υποχρέωση για κάλυψη αστικής ευθύνης. Επιφυλάσσεται η Εταιρεία ρητώς του δικαιώματος τροποποίησης, συμπλήρωσης ή διαγραφής τμημάτων των επιμέρους σελίδων ή στο σύνολο, ή της προσωρινής ή οριστικής διακοπής της δημοσίευσης χωρίς προειδοποίηση.